Woezel & Pip

Lees hier alles over de boeken van Woezel & Pip, Guusje Nederhorst en download de kleurplaat.

Kom je spelen?

Woezel & Pip zijn de allerbeste vriendjes uit de Tovertuin. Hier beleven Woezel & Pip leuke en spannende avonturen met hun Buurpoes, Molletje, de Zingende Tulpjes, Vlindertje en natuurlijk houden Tante Perenboom en de Wijze Varen een ouderlijk oogje in het zeil. Woezel & Pip creëren een heerlijke belevingswereld voor kind én ouder die warm en veilig is, vol zit met ontdekkingen en straalt van geluk!

Nieuws

AFB-THE-20150806-woezelpiplogoWoezel & Pip zijn bedacht en gecreëerd door de populaire Nederlandse actrice Guusje Nederhorst. Ze schreef de verhalen over de beste vriendjes vlak voor haar overlijden in 2004. Ter nagedachtenis aan Guusje is een jaar hierna het eerste Woezel & Pip-boek uitgebracht. Het bleek een groot succes – er werden meer dan 250.000 exemplaren verkocht.

De originele verhalen en de belevingswereld die Guusje heeft bedacht hebben als inspiratie gediend voor Dinand Woesthoff, die sinds 2005 de Woezel & Pip-verhalen schrijft. Deze worden door illustrator Wil Raymakers voorzien van de herkenbare en kleurrijke illustraties.

Kijk ook op www.woezelenpip.nl

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Wil je op de hoogte blijven van alle kinder- en jeugdboeken van Leopold, maar ook Ploegsma, Querido, Manteau en Zwijsen? Schrijf je dan nu in op de Kinderboekennieuwsbrief!

Sluiten Schrijf in!