Het geheim van… Wedstrijdformulier

hetgeheimvanlogoVerbonden aan de serie Het geheim van is de Geheim van-schrijfwedstrijd. Elk jaar kunnen kinderen een geheim insturen. Een spannend geheim, een zielig geheim of juist een lekker gek geheim… Voor het beste geheim is er een superprijs: jouw Geheim-boek in de boekhandel, geschreven door een bekende schrijver. En ook nog: taart én jouw Geheim-boek voor je hele klas!

Weet jij ook een geheim? Een geheim voor in een boek? Doe dan mee aan de Geheim van-schrijfwedstrijd en misschien komt er dan wel een echt boek met jouw naam erop! Vul hieronder het wedstrijdformulier in!

We kiezen eens per (school)jaar een winnaar. De winnaar krijgt bericht per mail, in de maand mei. Als je geen bericht van ons krijgt, is jouw geheim helaas niet uitgekozen. Omdat we veel inzendingen binnenkrijgen, kunnen we helaas niet iedereen een persoonlijke reactie geven.

Benieuwd wie de wedstrijd de afgelopen jaren hebben gewonnen? Bekijk hier alle winnaars.

Vul in en verzend je geheime verhaal met dit formulier.
  • Vertel hieronder over jouw geheim-idee!

  • Schrijf hier je verhaal in niet meer dan 30 regels. Als het uitgekozen wordt, werkt de schrijver het verder uit, in overleg met jou natuurlijk!
Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Wil je op de hoogte blijven van alle kinder- en jeugdboeken van Leopold, maar ook Ploegsma, Condor, Witte Leeuw en Zwijsen? Schrijf je dan nu in voor de Kinderboekennieuwsbrief!

Sluiten Schrijf in!