Boekpresentatie ‘Op zoek naar Jeroen’

donderdag, 12 november 2015

Gisteren vond in het Noordbrabants Museum de boekpresentatie van Op zoek naar Jeroen van Paul van Loon plaats. Het Noordbrabants Museum presenteert van 13 februari tot en met 8 mei 2016 de internationale tentoonstelling Jheronimus Bosch – Visioenen van een genie. De tentoonstelling is onderdeel én hoogtepunt van het Nationale Evenementenjaar Jheronimus Bosch 500. Het is het startschot van een jaar waarin ‘s-Hertogenbosch bruist van activiteiten die in het teken staan van de 500e sterfdag van Jheronimus Bosch. Paul van Loon schreef een spannend avonturenboek waarin full colourplaten van de originele schilderijen zijn opgenomen.

Conservator van het Noordbrabants Museum Fiona Zachariasse en wethouder Huib van Olden spraken en natuurlijk konden alle aanwezige kinderen hun boek laten signeren door de populaire kinderboekenschrijver.

AFB-NIE-20151111-boekpresentatie-paul-van-loon-bosch-mvl-media AFB-NIE-2015111-boekpresentatie-bosch-kinderen

NIEUWS-AFB-Bosch-loonOver Op zoek naar Jeroen. Bosch in zijn schilderijen.

Wat is dat voor geluid, midden in de nacht? Tot zijn grote verbazing komt Paul van Loon in een andere wereld terecht. Een wereld vol vreemde wezens en bizarre taferelen, waarvan hij het bestaan nooit had kunnen vermoeden. Maar de duizelingwekkende werkelijkheid van Jeroen Bosch is niet zonder gevaar… Hoe komt Paul ooit weer thuis?

Wil jij het boek bestellen? Dat kan hier!