Koninklijk voorleesboek over eigenwijs prinsesje – met bijzondere presentatie!

donderdag, 21 maart 2013

Twee zwiepstaartjes, een klein kroontje en stoere laarzen!
Keteltje is een moderne prinses van zes. Ze moet nog heel veel leren, van koninklijk zwaaien tot netjes telefoneren en lintjes doorknippen. Maar Keteltje doet alles op haar manier. Ze neemt haar varken Beppie stiekem mee in de gouden koets op Prinsjesdag en treedt zingend op in haar badkuip.
Als ze vindt dat haar Koningin Moeder te weinig tijd voor haar heeft, bedenkt ze helemaal zelf een nieuwe wet: alle kinderen moeten voor het slapengaan een verhaaltje voorgelezen krijgen!

Een actueel en hartveroverend voorleesboek over een eigenwijs prinsesje.

Jeska Verstegen
Jeska Verstegen doet al haar hele leven niets liever dan tekenen en verhalen verzinnen. Ze begon met tekenen voor Libelle en Bobo. Intussen, vele sprookjesachtige boeken verder, werkt ze onder andere mee aan de serie Best Friends Forever. Nu heeft ze een voorleesboek geschreven. In Keteltje – Prinses op les kan ze zich net als een kind verwonderen over die gekke volwassen wereld vol onzin regels en wetten. Kinderen weten wel beter! Om met Prinses Oma zaliger te spreken: Vergeet het niet: blijf altijd spelen!

Bijzondere presentatie op woensdag 17 april
Op woensdagmiddag 17 april zal Keteltje – Prinses op les op een bijzondere manier worden gepresenteerd bij boekhandel Selexyz Scheltema in Almere.
Om 14.30 uur overhandigt Jeska Verstegen het allereerste exemplaar van het boek aan haar Big Beppie. Waarom een varkentje? Omdat dat nog nooit gedaan is. En dus helemaal Keteltje!
Alle kinderen zijn van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn. Iedereen mag verkleed komen als prins, prinses, koning of koningin. Het mooist verklede kind mag op de foto met Jeska Verstegen en Big Beppie. De rest van de middag kan geknutseld worden in Keteltje-stijl, signeert Jeska Verstegen haar boek en leest ze eruit voor, en voor iedereen is er natuurlijk oranje limonade.

Aanmelden voor de presentatie
Wil je aanwezig zijn bij de presentatie?
Aanmelden kan bij klantenservice.scheltemaalmere@selexyz.nl.
Toegang is gratis.

Keteltje – Prinses op les
Keteltje – Prinses op les is geschikt voor iedereen vanaf 5 jaar.
Het boek bevat 96 bladzijden en kost € 9,95.
ISBN 978 90 258 6203 9