Presentatie Nergens meer veilig in Koninklijke Burgers’ Zoo

donderdag, 4 september 2014

Op 17 september is het 70 jaar geleden dat de Slag om Arnhem plaatsvond. Een fatale vergissing leidde tot de verwoesting van negentig procent van de stad, terwijl bijna 100.000 burgers moesten evacueren. Burgers’ Zoo (toen nog Burgers’ Dierenpark) was een van de weinige neutrale gebieden rondom Arnhem. Een groot gedeelte van de jeugdroman Nergens meer veilig speelt zich op deze locatie af.

Graag nodigen wij je uit om op woensdagmiddag 17 september bij de boekpresentatie van Nergens meer veilig in Burgers’ Zoo aanwezig te zijn. Kinderen en volwassenen zijn beiden van harte welkom. De presentatie start om 13.30. Aan het eind van de presentatie is er koffie en thee en zal Jan Heerze signeren. Daarna volgt een korte historische rondleiding door Burgers’ Zoo naar de locaties uit het boek. Je kunt je hier aanmelden. Neem voor meer informatie contact op met Uitgeverij Leopold.

We zien je graag op 17 september in Arnhem. Tot dan!

Let op: voor deze presentatie heb je een toegangskaartje voor Burgers’ Zoo nodig (maar dat betekent natuurlijk ook dat je het kunt combineren met een dagje dierentuin!).