Superkoele zomeractie!

donderdag, 31 juli 2014

Winnaars

Wij feliciteren David, Marijn, Morris, Samuel en Elise Mooijaart uit Vleuten, Jolanda van Dijk uit Bergen op Zoom en Marion Poeste uit Den Helder met het winnen van de ‘koele’ boekenpakketten. Veel (voor)leesplezier!

Het is bijna zomervakantie! Om jullie een onvergetelijke vakantie te bezorgen, geven wij deze maand maar liefst 3 ‘koele’ boekenpakketten weg!

Uitgeverijen Querido, Leopold, Ploegsma, Zwijsen en Manteau verloten 3 x een koeltas gevuld met 5 ‘koele’ boeken! In de koeltas zitten de volgende boeken:

Hoe overleef ik mijn vakantie? van Francine Oomen
Hoe overleef je je vakantie, in een saai hotel op Corsica? Met een verliefde moeder, zonder je eigen vader, maar mét een afgrijselijke Apenbil?

Gelukkig ontmoet Rosa Jonas. Die krijgt het geweldige idee een wandeltocht door de bergen te gaan maken, stiekem met z’n tweeën.
Maar het weer wordt slecht, de rustig kabbelende rivier die ze oversteken verandert in een woest bulderend monster en tegen de avond merken ze dat ze verdwaald zijn. Het wordt koud, ze hebben honger en dorst en ze zijn al uren geen mens meer tegengekomen…

Dit spannende boek is voor iedereen die van avontuur houdt. Het zit vol handige survivaltips, die op elke vakantie van pas komen (of je nu verdwaalt of niet). En ook de rest van het jaar!

Dolfje Weerwolfje vakantie-dagboek van Paul van Loon
Of je nou op vakantie gaat of thuisblijft.
Op de camping bent of in een sjiek hotel.
Met dit dagboek hoef je je nooit te vervelen!

Alles wat je meemaakt, kun je tekenen, schrijven, plakken en kleuren.
Vul in hoe warm het is, wie je vakantievriend is en teken het lekkerste ijsje.

Een boek om te bewaren. Een vakantie om nooit te vergeten!

Ties en Trijntje op vakantie van Yvon Jaspers
Ties en Trijntje gaan kamperen. Ze vissen in het meertje en bakken broodjes aan een stok boven het kampvuur. En als het ’s nachts regent, klinkt het alsof er allemaal kleine muisjes over de tent trippelen. Van mama krijgen ze allebei een schriftje om een vakantiedagboek te maken. Ze tekenen erin wat ze allemaal meemaken, en Trijntje heeft er zelfs een echte bloedveeg in, van haar teen! Het is een geweldige vakantie, vol avontuur. Maar het is ook heel fijn om weer thuis te komen!

100 experimenten om zelf te doen
Dit boek dompelt je onder in de wereld van wetenschap en technologie.
Met in totaal niet minder dan 100 experimenten: speels opgebouwd, stap voor stap uitgelegd en met
eenvoudige materialen uit te voeren. Bekijk de resultaten en ontdek de wetenschap die erachter schuilt. Want de beste manier om de dingen te begrijpen, is door er zelf mee aan de slag te gaan!

Wist je dat? Dinosaurussen
Wist je dat…
de grootste dino zo groot was als een gebouw van vijf verdiepingen?
de kleinste dino zo klein was als een kip?
er dino’s waren met wel tweeduizend tanden?
sommige dino’s konden vliegen?

Hoe doe je mee?

Laat ons weten waarom jij dit pakket wilt winnen en maak kans op één van de 3 ‘koele’ boekenpakketten! Je kunt jouw antwoord (met je adresgegevens) hier naar toe sturen. Stuur je antwoord op vóór 1 augustus.

Winnaars krijgen persoonlijk bericht, over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.