Pers en promotie

Pers
Wil je recensie-exemplaren aanvragen of een interview afnemen met een van onze auteurs of illustratoren? Neem dan contact op met Saartje Kuijs. Het aanvragen van omslagen en digitaal beeldmateriaal gaat via: promotie@wpgmedia.nl. De Vlaamse pers kan contact opnemen met Joke Verschueren.

Bloggers
Wij vinden het ontzettend leuk dat veel bloggers graag over onze boeken schrijven. Heb je een blog en wil je een van onze kinderboeken bespreken? Stuur dan een mail naar promotie@wpgmedia.nl en vermeld daarbij hoe groot jouw online bereik is (bij voorkeur aantal unieke bezoekers per maand en aantal volgers via social media en/of nieuwsbrief). Omdat we veel aanvragen ontvangen, is er een beperkt aantal exemplaren per boek beschikbaar voor online recensies.

Promotiemateriaal
Bij een aantal van onze boeken maken wij promotiemateriaal, zoals posters of boekenleggers. Voor boekhandels, maar ook voor scholen en kinderdagverblijven of om uit te delen bij een boekbespreking. Ben je benieuwd of we van een specifiek boek promotiemateriaal hebben, of wil je graag algemene posters ontvangen voor boekpromotie? Mail dan naar promotie@wpgmedia.nl voor welke leeftijden je op zoek bent naar materiaal. Fijn als je er meteen het postadres bij zet!

Social media
Blijf op de hoogte van de nieuwste boeken van uitgeverij Leopold en Witte Leeuw via de social media accounts van Kinderboeken.nl:
Facebook Kinderboeken.nl
Instagram Kinderboeken.nl
YouTube Kinderboeken.nl

Onderaan deze pagina vindt u de meest recente catalogi van Leopold en Witte Leeuw. Mocht u nog langer terug willen bladeren, dan kan dat op het ISSUU account van WPG Kindermedia. Daar vindt u ook de laatste catalogi van onze collega uitgeverijen Ploegsma en Uitgeverij Condor.

De catalogi van uitgeverij Leopold en Witte Leeuw

Voorjaar 2022

Najaar 2021

Zomer 2021

Zomer 2020

Voorjaar 2020