Specials & Samenwerkingen

Producten op maat

Specials met WPG Kindermedia

Uitgeverijen LeopoldWitte LeeuwPloegsma en Condor zijn de uitgevers van veel van de bekendste kinderboeken in Nederland: Kikker, Dolfje Weerwolfje, De Gorgels, Foeksia de miniheks, Muis, Fien & Teun, Pippi Langkous, Mees Kees, De regels van Floor, Pieter Konijn, Dog Man en ga zo maar door…

Wilt u een sterke propositie of campagne in de markt zetten voor kinderen, jongeren en hun ouders? Bent u op zoek naar een uniek product als relatiegeschenk of als attentie voor uw medewerkers? Wilt u uw merk, stichting of organisatie op een bijzondere manier in de schijnwerper zetten?

Uitgeverij Leopold heeft jarenlange ervaring in het maken van bijzondere specials met haar sterke merken en uitgebreide netwerk van auteurs, creatieven en producenten. Wij kunnen voor elk gewenst budget een verrassende oplossing bieden en begeleiden de productie zodat de specialvan de hoge kwaliteit is die wij al jarenlang bieden.

Neem contact op voor de mogelijkheden met:
Vanessa Storm de Grave, sales manager
vanessa.stormdegrave@wpgmedia.nl

Ilse van der Zee, marketing manager
ilse.vanderzee@wpgmedia.nl

Wij maken onder meer specials voor:

Action                                               

                                                                           

                                                   

                                                             

 

 

Samenwerkingen

Samenwerken met WPG Kindermedia

Uitgeverij Leopold werkt graag samen met externe partijen om bijzondere uitgaven mogelijk te maken. Zo maken we in samenwerking met het Kunstmuseum Den Haag een prentenboekenserie over kunst. In samenwerking met Herinneringscentrum Westerbork brengen we kinder- en jeugdboeken uit die de herinneringen aan de Tweede Wereldoorlog levend houden. Ook werken we samen met overheidsinstanties en stichtingen.

Neem contact op voor de mogelijkheden met Manja Heerze.

info@leopold.nl

Eerder werkten we samen met o.a.:

De Efteling                                   

                         

Klasse TV                                                      

archeon               Burger's Zoo                             fotomuseum vrijthof                         future for nature

huis van hilde