Specials

Producten op maat

Specials met WPG Kindermedia

Uitgeverijen Leopold, Ploegsma en Condor zijn de uitgevers van veel van de bekendste kinderboeken in Nederland: Kikker, Dolfje Weerwolfje, Foeksia, Mees Kees, De regels van Floor, Muis, Dog Man en ga zo maar door…

Boeken die onvergetelijk zijn voor kinderen van alle leeftijden en dagelijks veel plezier geven. Veel van de characters zijn door hun jarenlange bekendheid en samenwerking met TV, film en theater echte merken geworden. Leuk voor kinderen en vertrouwd voor ouders.

Maar wist u dat wij ook boeken op maat maken als relatiegeschenk of t.b.v. een salespromotie? Wij deden dit onlangs voor uiteenlopende partijen als SOA AIDS/Rutgers WPF, SOS Kinderdorpen, Total en Jumbo. Wilt u weten of een kinderboek ook voor uw bedrijf – klein of groot – op maat te maken is? Neem dan contact op met Sabine Poot – Fleur Elsnerus fleur.elsnerus@wpgmedia.nl.

Enkele cases vindt u hieronder. We horen graag van u!

Omslag-Siepie is jarigVitakraft boek met vrolijke dierenverhalen

Vitakraft wilde een originele actie voor het najaar: niet een standaard korting maar een leuk kadootje bij aankoop van hun producten. Wat is er leuker dan een bundel met dierenverhalen geschreven door Nederlands bekendste kinderboekenschrijvers?
Meer informatie

 

 

Omslag-Liesbet Ruben-Mijn opa de trekvogelBoek bij ZieZo Marokko in Tropenmuseum Junior

Mijn opa de trekvogel is een prachtig foto- en verhalenboek over het jongetje Adam, dat samen met zijn opa een reis door Marokko maakt. Het boek is onderdeel van het educatieprogramma van het Tropenmuseum Junior bij de bijzondere ZieZo Marokko-tentoonstelling.
Meer informatie

 

 

 

Omslag-Verhalen voor onder je kussenVerhalen voor onder je kussen wint Spin Award

De campagne “Verhalen voor onder je kussen” heeft een Spin Award gewonnen. Voor deze campagne maakte WPG Kindermedia in opdracht van SOA AIDS Nederland en Rutgers WPF een boek op maat.
Meer informatie

 

 

Display-Pieter Konijn kartonboekjesPieter Konijn kartonboekjes bij Organix Goodies

In opdracht van Hero maakten wij een viertal Pieter Konijn kartonboekjes. Bij aankoop van 3 squeezy’s van Organix Goodies kregen klanten een gratis prentenboekje van Pieter Konijn.
Meer informatie

 

Omslag-Allemaal familie-SOS KinderdorpenAllemaal familie: van je familie moet je het hebben!

Met Allemaal familie produceerden we in opdracht van SOS Kinderdorpen een verhalenbundel die op eigenwijze manier laat zien dat elk kind familie nodig heeft.
Meer informatie

 

 

Omslag-AnnieMGSchmidt-Zing met ons meeZing met ons mee

Opnieuw boek met cd voor Het Concertgebouw

Na het succes van de jubileumuitgave Ik sta paf produceerden we in opdracht van Het Concertgebouw opnieuw een bundel met veertien kinderliedjes van Annie M.G. Schmidt.
Meer informatie

 

Logo-RutgersWPFSOAAIDSBoek landelijke campagne voor derde klassers

Op verzoek van SOA AIDS en Rutgers WPF vroegen we 8 bekende jeugdboekenschrijvers om een verhaal of stripverhaal te schrijven over seksualiteit.
Meer informatie

 

Omslag-AnnieMGSchmidt-Floddertje omkeerboekjesFloddertje Omkeerboekjes bij Pampers

Wij bedachten en produceerden voor Procter & Gamble en Etos een Floddertje omkeerboekje.
Meer informatie

 

 

 

Omslag-AnnieMGSchmidt-Ik sta pafIk sta paf! Boek met CD voor Het Concertgebouw

In het kader van het 125-jarig jubileum van Het Concertgebouw en als onderdeel van het muziekeducatieprogramma produceerden wij Ik sta paf! – een vrolijke bundel met kinderliedjes van Annie M.G. Schmidt.
Meer informatie