Dadoe

 

Dadoe viert vakantie – Puzzelboek

Dadoe viert vakantie is het nieuwste boek van Dadoe. Dit grote puzzelboek is ideaal voor de zomervakantie: samen lezen én spelen.

Hoera, het is zomer! Dadoe en Didi spetteren in het zwembad, picknicken in het park, kijken hun ogen uit in de dierentuin en nog veel meer.

Doe mee en maak de puzzels in dit vrolijke puzzel- en verhalenboek vol zomerpret.

 

 

 

Dadoe – Mama is de liefste

Mama is de liefste is speciaal voor de allerliefste mama, inclusief leuke knutseltip en meezingliedje.

Dadoe heeft de liefste mama. En Didi ook. 
Ze hebben állebei de liefste mama.

Zulke lieve mama’s hebben wel een verrassing verdiend.
Papa haalt de knutselspullen tevoorschijn. Dadoe en Didi knippen, plakken en versieren erop los. Wat zal mama verrast zijn! Al gauw vliegen de glitters in het rond. Gelukkig zijn glitterknuffels de allerbeste knuffels!

 

Glitterknuffel – Dadoe Mama is de liefste

Luister en download hier het nieuwste liedje Glitterknuffel bij het verhaal Mama is de liefste.

 

Of luister naar Glitterknuffel op Spotify en iTunes!
Available_on_iTunes sp-button

 

 

Dadoe

Dadoe, Dadoe, Dadoe!
Opgelet, daar is Dadoe met zijn politie-loopwagen. Met zijn buurmeisje Didi en zijn ondeugende hondje Toby beleeft hij allerlei avonturen. Hij racet door de woonkamer, springt op de trampoline, houdt een superstepwedstrijd en is aan het eind van de dag nog lang niet moe!

Dadoe is een voorleesboek met 12 vrolijke en herkenbare verhalen voor peuters en kleuters, inclusief gratis liedjes die aansluiten bij de verhalen. Klik hier voor meer informatie over Dadoe en verkooppunten!

Originele kinderliedjes
Jim en Kirsten schreven bij elk voorleesverhaal een liedje. De liedjes zijn gezongen door Jim, Kirsten en Bettina Holwerda. India Nanarjain (KvK en 4 Life) en Matheu Hinzen (Bloed zweet en tranen en Ciske de Rat) vertolken de kinderstemmen.

Bij het boek zit een liedjes-cd én karaoke-versie, maar je kunt de liedjes ook vinden op Spotify en iTunes!

Available_on_iTunes sp-button

 

 

Jim Bakkum en Kirsten Michel: Een creatief duo

Persfoto Jim en Kirsten_Credit Jan Kooijman

Jim Bakkum begon zijn carrière in 2002 bij Idols. In de jaren daarna bracht hij albums uit, speelde hij in films, series en in het theater en presenteerde hij diverse tv-programma’s. Iedere avond leest hij voor aan zijn kinderen Lux en Posy. Zijn zoontje bedacht de naam Dadoe.

Kirsten Michel is zangeres, songwriter en vocal coach voor o.a. Idols. Ze is vooral bekend als backing vocalist bij o.a. It Takes 2, The Passion en RTL Late Night. Als songwriter schreef ze voor Jim Bakkum, Emma Bale, 4Life, Kinderen voor Kinderen en het Junior Songfestival.

Jim raakte door het voorlezen van zijn kinderen geïnspireerd zelf een kinderboek te schrijven, een droom die Kirsten met hem deelde. Samen zijn ze een gouden duo! Leuk feitje: de personages Dadoe en Didi zijn gebaseerd op Jims zoon Lux en zijn nichtje Jackie, in het echte leven ook dikke vriendjes. Kirstens hond Toby is in het echt net zo ondeugend als in het boek.

Illustraties door Sam Loman

SamLoman_foto
Samantha (Sam) Loman (1983) is freelance illustrator, fotograaf, grafisch vormgever en ontwerpster voor tijdschriften, boeken, kaarten, serviesgoed, keukentextiel, stationary en nog veel meer leuke dingen voor kinderen, tieners en jonge vrouwen.

Ze tekende de characters uit Dadoe op basis van foto’s van Jims zoontje en Kirstens hondje Toby. Sam over haar werk: ‘De grootste uitdaging is om de characters te ontwerpen zoals de auteurs het bedacht hebben en dat ze tegelijkertijd heel veel kinderen en ouders aanspreken. Als zij er blij van worden is mijn missie geslaagd.’