Woezel & Pip

Ontdek hier de mooiste Woezel & Pip-verhalen, geef de Tovertuin kleur met onze kleurplaten en lees meer over de bedenkster van Woezel & Pip – Guusje Nederhorst.

 

Kom je spelen?

Woezel en Pip zijn beste vriendjes. Ze leven, lachen en spelen samen in de Tovertuin. Hier beleven Woezel en Pip leerzame, leuke en spannende avonturen met Buurpoes, Molletje, de Zingende Tulpjes en Vlindertje.
Tante Perenboom en de Wijze Varen houden altijd een ouderlijk oogje in het zeil. Zij zorgen voor de regels en leren de vriendjes alles wat ze nog niet wisten, in de Biblioboom, bij de Tovertuinschool en overal waar avontuur lonkt.

Woezel & Pip creëren een fijne belevingswereld voor kind én ouder die warm, liefdevol en veilig is. Een plek vol ontdekkingen die straalt van geluk. Een plek waar iedereen zichzelf mag zijn en waar iedereen welkom is.

 

Nieuws

AFB-THE-20150806-woezelpiplogo

Guusje Nederhorst

Woezel & Pip is gecreëerd door de populaire Nederlandse actrice Guusje Nederhorst.  Ze schreef de verhalen over de beste vriendjes vlak voor haar overlijden in 2004. Om haar gedachtegoed levend te houden kwam een jaar later het eerste Woezel & Pip-boek uit. De nieuwe vriendjes werden een groot succes en van de eerste Woezel & Pip-titel werden meer dan 250.000 exemplaren verkocht.

De originele verhalen en het universum dat Guusje bedacht heeft dienden ter inspiratie voor Dinand Woesthoff, die sinds 2005 de Woezel & Pip-verhalen schrijft. Wil Raymakers illustreert deze. Altijd kleurrijk en authentiek. Precies zoals de wereld van Woezel & Pip bedoeld is.

Kijk ook op www.woezelenpip.nl voor meer inspiratie, nieuws en om je in te schrijven voor de nieuwsbrief.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Wil je op de hoogte blijven van alle kinder- en jeugdboeken van Leopold, maar ook Ploegsma, Querido, Manteau en Zwijsen? Schrijf je dan nu in voor de Kinderboekennieuwsbrief!

Sluiten Schrijf in!