Woezel & Pip

Ontdek hier de mooiste Woezel & Pip-verhalen, geef de Tovertuin kleur met onze kleurplaten en lees meer over de bedenkster van Woezel & Pip – Guusje Nederhorst.

 

Kom je spelen?

Woezel en Pip zijn beste vriendjes. Ze leven, lachen en spelen samen in de Tovertuin. Hier beleven ze leuke en spannende avonturen met Buurpoes, Molletje en Vlindertje.
Tante Perenboom en de Wijze Varen houden altijd een ouderlijk oogje in het zeil. Zij zorgen voor de regels en leren de vriendjes alles wat ze nog niet wisten. In de Biblioboom en overal waar avontuur lonkt.

Woezel & Pip creëren een fijne belevingswereld voor kind én ouder die warm, liefdevol en veilig is. Een plek vol ontdekkingen die straalt van geluk. Een plek waar iedereen zichzelf mag zijn en waar iedereen welkom is.
Met de komst van de nieuwe Woezel & Pip Baby-collectie groeien, rennen en ontdekken de hondjes vanaf de geboorte met kindjes mee.

Want kinderen zijn de allermooiste mensen die bestaan. De leukste ook. En de liefste. Maar ook de slimste en zeker de grappigste. Ze reageren van hart naar hart.
Woezel & Pip en hun vriendjes weten dat en rennen, ontdekken, spelen, lachen en lezen het liefst elke dag met alle kinderen mee.

Ga jij met ze mee?

 

Nieuws

AFB-THE-20150806-woezelpiplogo

Guusje Nederhorst

Woezel & Pip is ontstaan uit de grenzeloze liefde die schrijfster Guusje Nederhorst voor kinderen en dieren koesterde. Haar grootste droom was het creëren van een universum waarin alle kinderen geborgen en geliefd groot mogen groeien. Van gelukkige kleine mensjes naar gelukkige grotere mensen. Een plek waar iedereen helemaal eigen mag zijn en alle ruimte krijgt om stap voor stap en lach voor lach de wereld te ontdekken.

Die droom werd werkelijkheid met het eerste Woezel & Pip-verhaal, dat al snel een bestseller bleek. De wereld van Woezel & Pip sluit bijna vijftien jaar later nog steeds een op een aan bij de belevingswereld van kinderen. Hiermee werd de Tovertuin die Guusje al in 2003 creëerde er een van – en voor iedereen. Een plek waarin kindjes lief en respectvol leren te zijn. Voor zichzelf, voor hun vriendjes en hun omgeving.

Kijk ook op www.woezelenpip.nl voor meer inspiratie, nieuws en om je in te schrijven voor de nieuwsbrief.